Țigările Carpați și Snagov au reapărut în România

Surpriză pentru fumători! Țigările îndrăgite de români în timpul comunismului au reapărut în magazinele din țara noastră.

Pe vremuri, aceste țigări erau cele mai cumpărate, având în vedere că cele de import nu se găseau foarte ușor. Fabrica în care se produceau se afla în Sfântu Gheorghe. În anul 2004, a fost privatizată, iar în 2011 și-a încetat activitatea.

Acum, țigările Carpați și Snagov sunt produse în Germania, având o altă înfățișare. O fotografie cu noile pachete a fost postată pe o rețea de socializare de către Cristian Vasilcoiu, secretarul de stat în Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Fumatul devine un lux! Țigările, tot mai scumpe
Amintim că prețul țigărilor a suferit majorări considerabile în ultimii ani.

Cea mai recentă scumpire s-a înregistrat, în urmă cu două săptămâni, când unul dintre cei mai puternici producători de țigări a aplicat majorările de preţuri, după ce accizele au crescut la finalul anului trecut. Este vorba despre British American Tobacco.

Astfel, după ce prețul alimentelor a fost scumpit, acum, fumătorii vor fi nevoiți să scoată mai mulți bani din buzunare și pentru țigări.

Prin urmare, un pachet de țigări care face parte din mărcile scumpe va costa 25 de lei, fiind scumpit cu 1 leu. Mărcilor mai accesibile la preț li s-a aplicat o creștere de 50 de bani.

Surs: anchetaonline.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments