Trei hoti au furat cenusa unui mort, crezand ca este cocaina…

Trei tâlhari, au intrat într-o casă în timpul nopții, convinși că vor da lovitura secolului…

Cei trei tineri, au intrat în casă cu gândul de a fura tot ce se putea. Zis şi facut, însă printre lucrurile luate, se află și o cutie cu “pulbere albă”, au luat-o convinși că este cocaină. În timpul fugii, împinşi parcă de la spate de teamă, cei trei “gustă” această pulbere albă, cu gândul că vor ajunge la un nivel mai ridicat de adrenalină, dar au făcut o greșeală pe care nu o vor uita niciodată.

Pulberea albă, era pur și simplu tot ce mai rămăsese dintr-un bărbat incinerat, cenuşă… Odată ce și-au dat seama că nu este cocaină, au decis să o arunce în mijlocul străzii fără remușcări.

Fuga celor trei criminali nu a durat prea mult. De fapt, au sfârșit în arest la câteva ore după furt, și abia după ce au avut cătușele la încheieturi, au aflat că pulberea albă era de fapt cenușa unui mort.

Dar nu e prima dată când se întâmplă așa ceva. Un alt eveniment identic s-a produs deja în 2011, când 5 băieți din Florida, după ce au intrat intr-un apartament, au scos un bol de sticlă care conținea pulbere albă, de asemenea, şi cei 5 au gustat cenuşa, convinși că sunt droguri. O poveste foarte asemănătoare, care amintește de cea trăită de acești trei băieți.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments