O serie de cupluri din Romania isi vand vietile strainilor, lasandu-se filmati si spionati 24/24h

Cazare gratuită în apartamente de lux şi cel puţin patru sute de euro pe lună. Este preţul pentru care o serie de cupluri din România îşi vând vieţile străinilor. Tinerii intră într-o reţea în care fiecare mişcare a lor este filmată şi transmisă pe internet.

Până reuşeşti să intri, însă, în apartamentele spionate din fiecare colţ, ai de parcurs o serie de paşi. În primul rând, cei care au pus la punct afacerea refuză orice discuţie telefonică sau faţă în faţă până nu le trimiţi câteva poze în care să-ţi vadă calităţile, apoi, dacă treci proba, eşti sunat imediat pentru o întâlnire.

Întâlnirea are loc musai într-un spaţiu aglomerat. Persoana cu care trebuie să te vezi, te admiră câteva minute din mulţime şi, dacă prezinţi încredere, eşti invitat la o cafea. Întâlnirea cu reporterii Observator sub acoperire s-a desfăşurat într-unul dintre cele mai mari mall-uri din Iaşi. A venit chiar administratorul firmei care a intrat direct în subiect.

Discuţie reporter – administrator firmă
“Se filmează non stop, inclusiv în baie sunt camere, dar doar pe zona de duş şi de chiuvetă, fără zona vasului de wc”

Omul, un tânăr puţin peste 30 de ani, îmbrăcat bine, este arhitect la bază. Împreună cu o echipă de IT-işti a pus bazele Big Brotherului online şi ne face o oferă, din punctul lui de vedere, de nerefuzat.

Discuţie reporter – administrator firmă
“Noi avem nevoie de persoane cu care să colaborăm pe termen cât se poate de lung şi îţi spun şi din ce motiv, utilizatorii se ataşează. Partea sexuală are o importanţă mare…”

Totuşi, pe lângă sex, important ar fi să câştigi psihicul celui care plăteşte pentru tine.

Discuţie reporter – administrator firmă

” Ataşamentul pe care ei îl crează pentru acele persoane. Adică, una din fete a fost plecată în spital trei zile, a răcit foarte tare şi a băgat-o pe antibiotic injectabil şi am primit, nu ştii câte mailuri am primit, unde este, de ce…”

Bărbatul propune şi semnarea unui contract, deşi recunoaşte că nu prea are valoare în ţara noastră. Totuşi vorbeşte şi despre câştiguri de peste patru mii de euro pe lună.

Discuţie reporter – administrator firmă
“Firma nu e înregistrată în România, deci nu se înregistrează la Forţele de Muncă, nicăieri… În Belize e înregistrată. N-aveţi nicio treabă, nu o să vă întrebe nimeni niciodată cine e angajat acolo, deci n-aveţi nicio treabă.”

Oameni care plătesc începând de la 30 de euro pe lună şi despre care psihiatrii cred că ar putea fi oameni bolnavi.

Numai că românii care decid să-şi pună viaţa pe monitoare nu se gândesc aproape niciodată la asta.

Iar afacerea bombă ar putea prinde şi iz penal. O spune chiar poliţia, care ne vorbeşte în primul rând despre evaziune fiscală, apoi de pornografie infantilă, în cazul în care unul din membrii cuplului este minor, dar şi despre prostituţie şi proxenetism. Tinerii din Iaşi care au pus bazele vieţii filmate pas cu pas au până în prezent şapte apartamente care produc bani. (Sursa: a1.ro)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments