Un bărbat din Braila care se afla în izolare la domiciliu, cercetat penal pentru că a chemat la el mai mulţi prieteni cu care a petrecut

Un bărbat de 40 de ani din judeţul Brăila, aflat în izolare la domiciliu, este cercetat penal pentru că a chemat la el mai mulţi prieteni, cu care a petrecut. Bărbatul a fost plasat în carantină.

”Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în data de 29.03.2020, în jurul orei 21:00, mai mulţi bărbaţi ar fi consumat băuturi alcoolice şi ar fi ascultat muzica la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Ianca, persoana faţă de care era dispusă măsura izolării la domiciliu”, a transmis, marţi seară, Prefectura Brăila.

În urma verificărilor, poliţiştii au identificat 5 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 47 de ani în cazul cărora Direcţia de Sănătate Publică Brăila a decis să ia măsura izolării la domiciliu.

De asemenea, cei cinci indivizi au fost sancţionaţi cu amenzi de câte 5.000 de lei fiecare pentru încălcarea prevederilor O.M.3/2020.

Totodată, bărbatul de 40 de ani a fost introdus într-un centru de carantină pentru 14 zile şi i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

La nivelul judeţului Brăila se află în izolare voluntară la domiciliu 2.718 persoane, 264 de persoane se află în carantină şi alte 1.074 de persoane au ieşit din autoizolare, la încheierea celor 14 zile.

De asemenea, 38 de persoane au primit avize epidemiologice de a ieşi din carantină instituţionalizată, iar un caz de COVID- 19 a fost vindecat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments