VIDEO: Scandal în plină stradă! Șofer amendat de polițist pentru refuzul prezentării documentelor. ”N-aveți voie să puneți mâna! Dacă iau coronavirus”

Scandal în plină stradă la Câmpulung Muscel. Un șofer a fost oprit în trafic de către un polițist, și imediat a sunat la 112, după ce acesta i-a cerut documente și a refuzat să i le dea, de teama de a nu fi infectat cu coronavirus.

Scandalul a continut după ce polițistul a tot încercat să atingă actele conducătorului auto, iar acesta a refuzat să i le înmâneze pe motivul precizat.

Omul legii l-a amenințat pe tânăr că îl va scoate din mașină forțat și îi va da cu spray paralizant, moment în care șoferul a sunat la numărul 112.
“Ies sa imi iau mancare cu adeverinta, cu tot ce trebuie, se trezeste smecherul asta ca are chef el sa imi ia talonul. A specificat clar: el vrea sa imi ia talonul ca asa vrea el. A incercat motiveze ca talonul il ia pentru lumini, aveam luminile aprinse, am circulat corect, nu mi s-a spus nici macar motivul pentru care am fost oprit nimic”, a scris șoferul pe Facebook, deranjat de situația în care s-a aflat.

Chiar și așa, pentru modul în care a acționat cu omul legii, dar și pentru refuzul de-ai înmâna actele, tânărul șofer a fost amendat cu suma de 1100 de lei, iar permisul și certificatul de înmatriculare al mașinii a fost reținut pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: spynews.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments