VIDEO: Mai multi tineri au sfidat restrictiile si au organizat un chef in mijlocul strazii. Ce amenda au primit

În plină epidemie de coronavirus, mai mulți tineri au încins o paranghelie în mijlocul străzii, cu manele, dans și băutură, în cartierul Obreja din Târgu Jiu.

Tinerii au luat în derâdere avertismentul autorităților legate de măsurile de precauție pentru evitarea răspândirii coronavirusului și au dat o petrecere chiar pe stradă, cu muzica dată tare, dans și băutură.

Petrecăreţii, amendaţi de poliţiști cu 17.500 de lei
IPJ Gorj a reacționat după ce Gorj Express a făcut publice imaginile cu tinerii care sfidează starea de urgență, petrecând zgomotos în aer liber.

“În seara de 21 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au constatat faptul că, in cartierul Obreja, un grup de persoane consumau băuturi alcoolice și ascultau muzică, provenind de la o stație de amplificare amplasată pe domeniul public, fapte prin care au provocat indignarea locuitorilor din zona, fără să dea dovadă de comportament moral, civic și responsabil, având în vedere starea de urgență generată de pandemia cu Coronavirus.

Zece persoane au fost sancționate cu amenzi în valoare totală de 17.500 lei, conform Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică”, a anunțat Biroul de presă al IPJ Gorj.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments