VIDEO: Ministerul Apărării a scos mașinile de luptă pe străzile capitalei! Militarii patruleaza pe strazile Bucurestiului

Mai multe blindate ale Armatei si-au facut aparitia, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a sprijini eforturile autoritatilor de a mentine carantina.

Blindate Humvee au aparut, miercuri, pe bulevardele din Bucuresti pentru a se asigura ca populatia respecta restrictiile anuntate prin ordonanta militara.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militarii Batalionului 265 Politie Militara ‘Tudor Vladimirescu’ au plecat in misiune. Toate masurile sunt luate in vederea limitarii raspandirii virusului. Impreuna suntem mai puternici!


Incepand cu ora 12.00 au intrat in vigoare restrictiile de circulatie pe durata starii de urgenta. Iesiti doar daca aveti urgente si nu uitati sa aveti la voi documentul de identitate si adeverinta sau declaratia pe proprie raspundere”, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Premierul Ludovic Orban a anuntat marti ca si Armata va fi implicata in misiuni de paza, de patrulare si misiuni la frontiera.

Acesta declaratie a premierului a venit dupa ce si presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca recomandarile in cazul epidemiei de coronavirus devin obligatii si ca Armata va suplimenta personalul de ordine publica prezent pe strazi in contextul restrictiilor pentru limitarea transmiterii COVID-19.

Toate aceste decizii au fost luate dupa sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19, cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, si ministrul Sanatatii, Victor Costache.
Sursa: aktual24.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments