VIDEO: S-au dus cu mascații peste ei! Trupele speciale, cu armele la vedere, au intervenit la Țăndărei! Demonstrație de forță

Demonstrație de forță a trupelor speciale care s-au dus la Țăndărei, care trebuie să se asigure că oamenii respectă Ordonanțele Militare în vigoare și regulile restrictive.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat joi solicitarea Direcţiei de Sănătate Publică ca oraşul Ţăndărei să intre în carantină, propunerea fiind transmisă Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat Prefectura Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, hotărârea a fost luată din cauza numărului mare de cazuri de infectare cu coronavirus din ultima săptămână şi de contacţi ai persoanelor respective aflaţi în izolare.

Biroul de presă al Prefecturii Ialomiţa a mai menţionat că în judeţ au fost confirmate 37 de cazuri de infectare cu coronavirus, 208 persoane se află în carantină, iar 2.429 – în autoizolare şi sunt monitorizate la domiciliu.

Avertismentul lui Despescu
Secretarul de stat din Interne, Bogdan Despescu, a declarat vineri la Antena 3 că în orașul Țăndărei (județul Ialomița) unde au venit mulți români din străinătate și nu prea se respectă carantina, existând solicitări să fie carantinat de urgență orașul, poliția și armata vor face ordine.

„In toate localitatile din Romania actioneaza forte din MAI in cooperare cu MAPN si sprijiniti de Politia Locala. Cazul Tandarei poate fi evaluat din punct de vedere al numarului de sanctiuni aplicat si in ultimele zile au fost aplicate 23 de sanctiuni in valoare de 19.000 de lei.

Suntem acolo cu forte si mijloace suplimentare, s-a actionat si ieri. E pacat ca anumiti oamneni au nevoie de paza la usa sa nu iasa la usa, dar daca asa vor, asa vom face”, a zis Despescu.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments