VIDEO – Scandal la un centru de carantină din Galaţi: Nu mâncăm lături de pe jos, ca cineva să-şi ia bani pe sănătatea noastră

Mai multe persoane cazate într-un centru de carantină din Galaţi sunt nemulțumite de condiţiile oferite de autorităţi. Oamenii spun că în weekend primesc mâncare perisabilă pentru două zile, deşi nu au frigidere. Ei s-au certat cu persoana care face aprovizionarea şi au filmat incidentul.

Discuţiile au început după ce o femeie cazată într-un centru de carantină din Galaţi l-a luat la întrebări pe cel care aprovizionează clădirea cu alimente. Femeia a filmat întreaga scenă şi s-a declarat revoltată de faptul că mâncarea este distribuită pentru două zile, deşi în clădire nu sunt frigidere. De asemenea, femeia le cere reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică să intervină, relatează Mediafax.

„Domnule, nu am unde să le ţin două zile, deja stau cu mâncarea pe jos. Eu vreau mâncare sănătoasă, nu alterată, nu stricată, nu împuţită, ca cineva să-şi ia bani pe sănătatea noastră. (…) Unde este frigiderul nostru din cameră, să ţin şi eu brânză, lapte şi ouă? Nu ştiţi? Dar cine ştie? Vreau să mânânc mâncare sănătoasă, că de aia mă ţineţi acolo. Nu să mânânc lăturile voastre de pe jos. Cine răspunde de sănătatea mea? (…) Aduceţi Sanepid-ul să ne împartă mâncare, tăiată, curată şi civilizată. Nu suntem gunoaiele voastre, dar vreau mâncare sănătoasă. Eu ştiu când sunt fierte ouăle astea, nu au niciun termen de valabilitate, eu nu pot să mă îmbolnăvesc, să le mâncaţi voi, că sunt fierte de o săptămână şi mi le mai daţi două zile”, a spus femeia.

Femeia a mai spus că pungile cu mâncare şi gunoi sunt ţinute pe acelaşi hol.

„Ne-au băgat ca pe şobolani aici şi ne dau mâncare de pe jos. Aici sunt pungile de gunoi, aici e mâncarea, aici iar pungi de gunoi, nu se poate fraţilor aşa. Trebuie să ne oferiţi mâncare sănătoasă, nu mâncare împuţită pentru două zile”, s-a plâns femeia.

Ulterior, femeia i-a convins pe ceilalţi rezidenţi ai centrului de carantină să i se alăture. Oamenii au strigat la bărbatul care le aduce alimente spunând că nu vor mâncare stricată.

Citeste mai mult aici

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments