VIDEO: Ti mușc, ăi, di c***e ti mușc! O blondă beată, spectacol la secția de poliție

O gașcă de fete a sărbătorit prin cluburi ziua de naștere a uneia dintre ele, numai că petrecere ar fi trebuit să se încheie prea curând după gustul lor, drept pentru care au continuat să se distreze atunci când au ajuns acasă, într-un apartament din Chișinău, în care stau cu chirie, informează publika.md.

Vecinii, deranjați de volumul la care ascultau muzică petrecărețele, au încercat să le tempereze, dar bătăile în calorifer, în podea sau la ușă, s-au dovedit inutile. Așa că au făcut apel la polițiști.

Discreți și de bun simț în intervenție, polițiștii le-au rugat pe fete s-o lase mai moale, pentru că e destul de târziu în noapte.

Vexate de intervențiia polițiștilor, fetele s-au dus de-a valma peste vecinul care le reclamase, gratulându-l cu înjurături și amenințări.

Vecinul a sunat din nou la poliție, care le-a urcat în dubă pe cele trei fete și le-a dus la secție, unde s-a produs spectacolul pe care îl puteți urmări în clipul video de mai jos. De remarcat și limba folosită în reportaj…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments