VIDEO: Un tânăr a turnat benzină pe Mercedesul de 145.000 de euro și i-a dat foc de supărare, în Rusia

Mikhail Litvin, un tânăr cu o situație financiară bună, a decis să recurgă la gestul bizar deoarece considera că mașina are defecte de fabricație ce ar fi trebuit remediate de Mercedes-Benz. Lucru care, susține el, nu s-a întâmplat, deși a trimis autoturismul în mod repetat în service.

Individul ar fi cumpărat modelul Mercedes-AMG GT în 2019, iar într-un singur an s-a defectat de cinci ori. De fiecare dată, scrie vc.ru, Mikhail ar fi dus mașina la dealerul oficial, pentru a fi reparată. În total, autoturismul de lux a stat timp de 40 de ore în service. Iar după ultima defecțiune, susține el, managerul reprezentanței ar fi încetat să îi mai răspundă la telefon.

După ce a încercat să ia legătura cu oficialii companiei pe Instagram, fără succes, tânărul a dus autoturismul de lux pe un câmp, departe de zonele locuite, a umplut portbagajul cu bidoane de combustibil și i-a dat foc.

Ulterior, tânărul din Rusia s-a filmat în timp ce mânca, pe fundal putând fi văzută mașina care ardea ca o torță.

“M-a gândit mult vreme ce să fac cu Rechinul după conflictul cu Mercedes. În opinia mea, ideea e să-i dau foc. Nu sunt fericit”, a mărturisit el, într-un video publicat pe Youtube.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments