ALERTĂ! Adrian Năstase i-a dat în judecată pe Iohannis și Orban. Le face dosar. DOVADA

Fostul premier Adrian Năstase i-a dat în judecată pe președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban din cauza retragerii decorației Steaua României. Dosarul se află pe rolul Curții de Apel București și a fost deschis în data de 9 martie 2020.

Klaus Iohannis a retras decorațiile lui Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog, pentru condamnări penale.

„Am trecut într-o altă fază, am făcut o plângere prealabilă, urmează o acțiune în instanță, pentru că după părerea mea e vorba de un gest discreționar în condițiile în care textul respectiv nu oferă niciun fel de garanție de stabilitate în ceea ce privește acordaea sau retragerea decorațiilor.

A te raporta la ce s-a intamplat acum 12 ani și a reexamina acele lucruri este absolut aberant. Nu discutăm aici despre Maniu, sunt lumini si umbre, într-un fel mi se pare un gest absolut meschin și cu asta incheiem un capitol care mă deranjează”, afirma Adrian Năstase, la România TV, potrivit stiripesurse.ro.

Președintele Klaus Iohannis a semnat pe 11 decembrie 2019 decretele privind retragerea decorațiilor celor care au condamnări penale, printre care Adrian Năstase, Miron Mitrea, Dan Voiculescu, Mircia Muntean și Ionel Manțog.

Scrie un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
loading...