Gigi Becali e foc si para. „Razboinicul Luminii” il pune la punct pe Iohannis: „Sa-si vada de treaba lui”

Celebrul sustinator al Bisericii Ortodoxe Romane, Gigi Becali, a intrat in direct la Romania Tv si a comentat scandalul provocat de ministrul Marcel Vela, potrivit caruia Ministerul de Interne si BOR au ajuns la un acord de Paste.

„Daca Vela asa a zis, presedintele sa-si vada de treaba lui, el a dat ordonanta, sa fie sanatos, dar guvernul administreaza tara. Sa nu ne indemne nimeni pe noi sa stam acasa si nimic, ca pe noi ortodocsii ne indeamna Iisus. Il felicit pe Vela si sa fie tare si chiar daca il da afara, o sa-i ajute Dumnezeu si o sa gasesca o slujba de 1000 de ori mai tare.

Eu sunt voluntar, eu dau lumina, eu iau lumina de la aeroport si ma duc la biserici si duc lumina. Merg eu cu un preot, cu masina.

La noi la ortodocsi virusul asta nu are nicio putere, ca noi suntem aparati de Sfantul Botez. Eu am respectat pana acum ce a zis presedintele, ca daca nu ascultam, inseamna ca nu-l ascultam pe Dumnezeu, ca El ne da conducatorii. Eu am respect pentru presedinte, e cuminte, nu face dosare penale, dar sa ne lase in noaptea asta. Niciodata nu o sa spun sa nu respectam ce zic autoritatile, dar sa respectam si ce a spus Vela, daca e ministru, daca nu e nimic.”, a spus Gigi Becali.
Sursa: fabricatinromania.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ioana Dinita
Ioana Dinita
16/04/2020 15:16

Becali este un om de rind,este un om care se pare ca are ceva suflet,Ca Presedinte nu este indicat,Dictia exprimarea scrierea il carecterizeaza ceace sete un om simplu cu Bani,El afirma ca el da Lumina,Este Dumnezeu?,Daca il vreti pe Gigi Presedintele Rominiei,Va-ti intrebat dece nu face apel la Poporul Romin sa iesiti cu totii in strada si sa oprinti amsacrul care este mai contaminat decit Virusul,Forma de protejare a populatie Romine nu este bataia si furturile ,adica amenzile date cu si fara declaratie,Politia decide pe cine amendeaza ,bate sau isi si omoara cum a fost cazul din Galati si multe… Read more »