VIDEO ȘOCANT: O adolescentă, umilită și bătută de un grup de fete, în Zalău. Agresoarele s-au ales cu doare penale și amendă

O adolescentă de 16 ani din Zalău a fost agresată verbal şi fizic de alte trei adolescente, scena, la care au fost prezenţi şi trei băieţi, fiind filmată de unul din aceştia şi făcută publică joi, pe o reţea de socializare.

“La data de 30 aprilie, în urma apariţiei unor informaţii pe o reţea de socializare în care sunt prezentate acte de violenţă între un grup de adolescenţi, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi în scurt timp au identificat victima, în persoana unei adolescente de 16 ani. De asemenea, au fost identificate şi persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba de patru adolescente, din municipiul Zalău. Alături de acestea au mai fost şi trei băieţi, toţi din municipiul Zalău”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, fapta a fost comisă la data de 23 aprilie, victima depunând plângere la Poliţie, în prezenţa tatălui.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi stabilit şi mobilul infracţiunii.

Totodată, pentru nerespectarea Ordonanţei Militare, faţă de persoanele implicate, poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale, valoarea totală a amenzilor fiind de 14.000 de lei.

Sursa: agerpres.ro

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments