VIDEO – Un tânăr bea dezinfectant, după care fură recipientul montat într-o scară

Un tânăr este filmat în timp ce pare că bea dezinfectant dintr-un recipient montat într-o scară de bloc din municipiul Suceava şi apoi ia cu totul cutia.

Imaginile au fost publicate de viceprimarul municipiului, Lucian Harşovschi, care cere celor care recunosc persoana să o eticheteze.

Griji pentru tânărul care bea dezinfectant
”Să vedem dacă e bine, sănătos”, a scris viceprimarul pe Facebook.

Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harşovschi, a postat pe Facebook, imagini cu un tânăr care pare că gustă din dezinfectantul dintr-un recipient montat într-o scară de bloc din oraş.

Tânărul observă dispozitivul montat pe peretele din scara blocului. Îşi toarnă lichid în mână, o duce la nivelul feţei, după care dispare din peisaj pentru câteva momente.
Probabil mulţumit de calităţile organoleptice ale lichidului, tânărul revine în scară şi apoi pleacă cu tot cu recipient.

”Uite dezinfectantul, nu e dezinfectantul! Oare să fi ascultat sfatul lui Trump referitor la injectarea cu dezinfectant? Dacă recunoaşteţi personajul, poate îl etichetaţi în postare să vedem dacă e bine, sănătos. Chiar nu e de glumit, se pare că îl gustă.

Dispozitive cu dezinfectant au fost montate în toată țara
Montarea dispozitivelor cu dezinfectant în scările de bloc a fost dispusă de autorităţi pentru a limita răspândirea coronavirus.

Judeţul Suceava este cel mai mare focar COVID-19 din ţară, fiind în carantină totală atât municipiul Suceava, cât şi opt comune limitrofe.

Sursa: stirilernl.com

Scrie un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notify of
loading...